DUIKEN IN ZEELAND duikcursus duikschool zeeland
duiken duikcursus zeeland
 
    Advanced Open Water Diver, een zelfstandige duiker
 

De juiste cursus voor de Open Water Diver die dé vervolgcursus voor Gevorderde Duiker wil volgen. Deze cursus bereidt jou voor op meer praktische kennis op vele gebieden van het duiken. Natuurlijk is deze cursus ook een aanrader, als je eens in het buitenland wil duiken, waar je met dit brevet als zelfstandig duiker wordt aangemerkt. In deze cursus maak je kennis met een aantal specialisaties als Diepduiken, Onderwateroriëntatie, Visherkenning, Peak Performance Buoyancy (perfect trimmen) en zelfs nitroxduiken.In deze cursus, die ondersteund wordt met een fraai leerboek, maak je 5 duiken. De duur van de cursus is 2 - 3 dagen.

Advanced Open water Diver PLUS
Wellicht wil je wat meer ervaringsduiken hebben als jij jouw Advanced Open Water Diver cursus afsluit. Dat is mogelijk met Advanced Open Water Diver PLUS Deze cursus biedt jou extra mogelijkheden. Je maakt nu geen 5 maar 7 duiken, waaronder een extra orientatieduik én een kennismakingsduik met het volgende brevet: Rescue Diver. De duur van deze cursus is 3 - 4 dagen en is een uitstekende opstap naar het volgende brevet: Rescue Diver

Advanced Open Water Diver Extra VGM
Wie eens totaal wat anders wil in combinatie met het Advanced Open Water Diver moet even aandacht schenken aan het EXTRA-pakket. Maak de sensatie waar en duik eens met een volgelaatmasker. Makkelijker ademen door mond én neus, een bredere kijk op de onderwaterwereld en nóg comfortabeler duiken. Te combineren met de Advanced Open Water Diver cursus of de Advanced Open Water Diver Plus cursus.

Advanced Open Water Diver Extra Nitrox
Hier haal je tegelijkertijd met je Advanced Open Water Diver het nitrxoduikerbrevet. In dezelfde tijd en voor een gering bedrag meer.

Wat heb jij nodig om te starten?
• goede gezondheid en fit zijn
• 14 jaar of ouder zijn
• Een medische goedkeuring voor de duiksport

Wat ga je doen in deze cursus?
Tijdens deze cursus maak je kennis met vijf specialties binnen de duiksport te weten: Diepduiken, Onderwateroriëntatie, Nachtduiken, Peak Performance Buoyancy (perfect trimmen) en zelfs nitroxduiken.

Hoe lang duurt de cursus?
De Advanced Open Water Diver cursus duurt twee dagen.

Wat kost de cursus?
Voor onze prijslijst klik je hier.

webdesign: Teun.pro