DUIKEN IN ZEELAND duikcursus duikschool zeeland
duiken duikcursus zeeland
 
    Open Water Diver Cursus, het begin van een mooi avontuur SSI Open Water Diver
 

Duiken is een fantastische en snelgroeiende sport. Wereldwijd worden per jaar een miljoen duikers opgeleid. Lijkt het je niet heerlijk onder water te zweven en te genieten van de natuur daar? De Open Water Diver cursus leidt op tot een wereldwijd erkend brevet en maakt van jou een veilige duiker die samen met een buddy waar ook ter wereld als duiker wordt geaccepteerd.

Wat heb jij nodig om te starten?
* goede gezondheid en fit zijn
* 14 jaar of ouder zijn
* Je bent de zwemkunst voldoende machtig

Wat ga je doen in deze cursus?
Tijdens deze cursus leer je de basis van het duiken inclusief de kennis over de uitrusting en de technieken. Eerst ga je oefenen in het zwembad. De theorie heb je door zelfstudie thuis als zoveel mogelijk gedaan. Wat je niet begrijpt neem jouw instructeur met je door. Kortom:
* Training in zwembad of begrensd buitenwater
* Theoretische kennis
* 4 Buitenduiken
Bij ons maak je geen korte snelle duiken, waar alleen oog is voor de oefeningen. Nee, bij ons duik je geen 20 minuten per buitenduik, maar gewoon 45 minuten, waarbij veel aandacht is voor het duiken zelf. Meer aandacht, meer veiligheid, beter duiken leren dus!!

Duiken doe je met de duikcomputer. Jij kunt dat ook leren. Kies dus voor deze Open Water Diver cursus met duikcomputertraining.

Hoe lang duurt de cursus?
De Open Water Diver cursus duurt 3 dagen.

Wat heb je verder nodig?
" Open Water leerboek
" Open Water DVD
" Logboek

Wat kost de cursus?
Voor de prijs klik je hier

Ons advies: doe een Open Water Diver Plus Pakket
Als je gaat duiken is ervaring zoals bij veel zaken een belangrijk punt. Wij onderschrijven dat. Daar kun je bij ons ook het Open Water Diver Plus Pakket doen. Hierin maak je 6 duiken. Deze cursus duurt een dag langer. Op deze extra dag maak je twee duiken extra. Laat je door ons uitgebreid adviseren. Het verplicht tot niets!!

 

webdesign: Teun.pro