DUIKEN IN ZEELAND duikcursus duikschool zeeland
duiken duikcursus zeeland
 
    Begeleide duik naar de 'nieuwe' wrakken in de Grevelingen
 

Als je in Nederland echt mooi wilt duiken, kom je naar Zeeland. Niet voor niets komen al decennia lang elke week honderden duikers naar onze provincie om er te duiken. Heb je nog nooit gedoken in Nederland, dan is het aan te raden om eerst één of twee begeleidingsduiken te doen. Klik hier voor meer informatie over de begeleidingsduik.

En als je dan toch in Zeeland bent, wil je zeker de 'nieuwe' wrakken bekijken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In het seizoen hebben onze instructeurs dagelijks de mogelijkheid om jou te begeleiden naar de wrakken in Scharendijke, maar ook bij duiken op andere stekken.

Dat kan in principe - voor zover onze agenda dat toelaat - elke dag, zowel op werkdagen als in het weekend. Meer veiligheid, meer aandacht, leukere duik. Om een begeleide duik op deze wrakken te maken,dien je in het bezit te zijn van minimaal een Advanced Open Water Diver of 2-sters brevet en boek je eerst een duik op de twee kleinere wrakken op 12 mter diepte of een gewone duik. Als tweede duik kan dan een wrakduik op het grote wrak Le Serpent gemaakt worden. Het dek van het wrak ligt op 23 meter.

Meer weten over het wrak in de Grevelingen, klik dan hier

Onze instructeurs / divemasters zijn ervaren in het begeleiden vanduikers in deze specifieke situatie.

Wil je een begeleide duik elders in de Grevelingen maken, dan kan dat ook. Stel dat je met je buddy een begeleide duik wilt maken en je hebt allebei een brevet. Boek dan een begleide duik bij ons. Je betaalt elk dan een begeleide duik met uitrusting. De instructeurs maken jullie wegwijs op een mooie duikstek. 's Middags kun je dan samen met je buddy gaan duiken en je betaalt dan € 20,- huur die middag voor je duikuitrusting.

Voor prijzen klik je hier

EEN SPECIALTY WRAKDUIKEN KAN OOK! KLIK HIER

LET OP - WAARSCHUWING: een enkele duikschool in Zeeland stuurt geen instructeur of divemaster met je mee als je daar een duik boekt. Dit kunnen dan lager gebrevetteerde duikers zijn. Dit kan verzekeringstechnische consequenties hebben. Onze begeleiders zijn altijd professionals: instructeur of dive-master én zijn verzekerd voor het onwaarschijnlijke geval dat....

nlwebdesign: Teun.pro