DUIKEN IN ZEELAND duikcursus duikschool zeeland
duiken duikcursus zeeland
 
    Cadeaubon voor een introductieduik, begeleide duik of een duikcursus introductieduik
 

Zeg nou eerlijk.... wat is er leuker om een cadeau te geven, dat ook werkelijk in de smaak valt ( en niet stiekem weer wordt doorgegeven).
De afbeelding van de cadeaubon vind je hieronder. De Cadeaubon kan worden geprint met je eigen boodschap. Bijvoorbeeld: "Voor Henk. ter gelegenheid van je 40e verjaardag. Aangeboden door Yvonne, Peter en de kinderen."

cadeaubon begeleide introductie duik duikschool zeeland

Introductieduik
Dan is een Cadeaubon voor een introductieduik ( ook wel proefduik genoemd) een leuk idee. Wat een introductieduik precies inhoudt, vind je hier. Zo'n bon kost jou € 89,- (79,- voor de introductieduik en 10,- voor de cadeaubon). op deze bon kun je een tekst laten printen, bijvoorbeeld: voor Jan, ter gelegenheid van je 25e verjaardag ! Van Ineke en Paul" of een dergelijke andere korte tekst. De cadeaubon bestel je eenvoudig door ons een mail te sturen naar:
iinfo@duikeninzeeland.nl
Wij sturen jou dan een mail, hoe je de bon krijgt thuis gestuurd.

Begeleide duik
Natuurlijk kun je een cadeaubon ook geven aan iemand om hem een begeleide duik aan te bieden. Hier gaat het dan om iemand die al een duikbrevet heeft, maar nog nooit in Nederland heeft gedoken of lange tijd niet meer heeft gedoken. Klik ook een hier om te kijken wat een begeleide duik inhoudt. Inclusief het gebruik van een complete uitrusting kost deze bon € 89,- incl. gratis DVD over duikopleidingen.

Duikcursus
Ook kunt u de Cadeaubon gebruiken om een complete duikcursus aan te bieden. Dat kan een beginnerscursus zijn, maar ook een gevorderde cursus of een specialty. Klik hier voor een prijsoverzicht. De kosten van deze cadeaubon is natuurlijk afhankelijk van de kosten van de gekozen cursus.

webdesign: Teun.pro